Levomäen tila / Pajula Hereford

Pihvikarjatilan arkitöiden lisäksi toimimme korkealaatuisten Flortex® -tilapeitteiden maahantuojana, sekä välitämme tarpeen mukaan maatalouskoneita ja varaosia Euroopasta.

Tutustuimme sattumalta kosteutta haihduttavaan Flortex® -paalipeitteeseen messumatkalla v. 2015. Vihreä peite vaikutti nappiratkaisulta omiin tarpeisiimme - olimmehan jo 20 vuoden ajan käärineet ja peittäneet olki- ja heinäpaalimme erilaisiin muoveihin, joiden alla tiivistyvä kosteus aiheutti homepölyä paalien pintaan. Yksi asia johti toiseen ja voimme ilolla todeta, että Edilfloor SpA:n valmistamat agrituotteet ovat kuluneiden vuosien aikana löytäneet tiensä lukuisille muillekin suomalaistiloille arkea helpottamaan.

Edilfloor S.p.A

Vuonna 1979 perustettu Edilfloor SpA toimittaa maailmanlaajuisesti korkealuokkaisia neulaamistekniikalla valmistettuja tuotteita maanrakennus-, huonekalu- ja rautakaupan alalle. Italialaisen perheen neljäs liiketoiminta-alue on agrituotteisiin keskittynyt Green Division. (https://edilfloor.com/en/company/)

Yrityksen omistajiin kuuluva ja Flortex® -tuotteiden kehittäjä, johtaja Rinaldo Campagnolo haluaa luoda innovatiivisia tuotteita myös maataloussektorille kunnioittaakseen isäänsä ja isoisäänsä, jotka olivat maanviljelijöitä. Ensikokeilut vettä hylkivän materiaalin kanssa tehtiin yli 20 vuotta sitten ja ensimmäiset Flortex® -tuotteet tuotiin yrityksen kotimarkkinoille vuonna 2010.

Tänä päivänä Edilfloorin monivuotiset ja kierrätettävät Flortex® -peitteet ja parsipedit ovat käytössä ympäri maailmaa – paahteessa ja pakkasessa. Tehtaan omien laboratoriotestien lisäksi uusia tuoteideoita testataan aina myös arkiolosuhteissa yhteistyössä asiakkaiden kanssa. 

ISO 9001-sertifioitu toiminta, tuotteet muun muassa CE-merkittyjä ja Öko-Tex 100 sertifikaatin mukaisesti tutkitusti haitta-aineettomia.