Levomäen tila / Pajula Hereford

Tilamme toimii hereford-emolehmien ja pihvisonnien kasvatuksen ohessa myös monivuotisten ja kierrätettävien Flortex® -peitteiden ja -parsipetien maahantuojana Pohjoismaissa.

 

Edilfloor S.p.A

Vuonna 1979 perustettu Edilfloor Spa toimittaa maailmanlaajuisesti korkealuokkaisia neulaamistekniikalla valmistettuja tuotteita maanrakennus-, huonekalu- ja rautakaupan alalle. Italialaisen perheen neljäs liiketoiminta-alue on agrituotteisiin keskittynyt Green Division.

(https://edilfloor.com/en/company/)

Yrityksen omistajiin kuuluva ja Flortex® -tuotteiden vastaava, johtaja Rinaldo Campagnolo, on halunnut kehittää tuotteita myös maataloussektorille kunnioittaakseen isäänsä ja isoisäänsä, jotka olivat maanviljelijöitä. Ensikokeilut vettä hylkivän materiaalin kanssa tehtiin liki 20 vuotta sitten, ensimmäiset Flortex® -tuotteet testattiin viitisentoista vuotta sitten ja yrityksen kotimarkkinoille ne tulivat vuonna 2010.

Tänä päivänä Edilfloorin monivuotiset ja kierrätettävät Flortex® -peitteet ovat käytössä ympäri maailmaa – paahteessa ja pakkasessa. Tehtaan omien laboratoriotestien lisäksi tuotteita testataan aina myös arkiolosuhteissa yhteistyössä asiakkaiden kanssa. ISO 9001-sertifioitu.